Tänu Ave-Lyle avastasin, et ma pole blogi ammu täitnud.
Nii siis..Karl kestis täpselt 5 päeva kuni kutt lasi linnast jalga ja rohkem enam pole ühendust ataga old. Ise eest oli elu lahe. Ma hommikul tööle ja õhtal koju: kutt tegi mulle süüa ja ma siis elasin seal tasuta. Muudkui töötasin kõik need päevad, nii et olin kuskil 8 päeva järjest oma car washis ja hiljem käed surnud lausa. 7ndal päeval oli meil jube torm ja pooled katused kukkusid kokku ja asjad lendasid - nii et äri läks varakult kinni sellel päeval. 
Peale Karli elu siis kõllasin Elizabethile, kuid nagu selgus, sisi ta oli läind kuskile perega puhkama nädalaks ja nii jäi see värk ära. Nii siis tagasi Elizabethi hostelisse. Tuba kuhu seekord sattusin oli nati nõmedam ja samas pold kah. Elada saab seal 10 inimest. Kahjuks oli üheks selliseks tüübiks üks itaallane, kes nagu eriliselt nõme. Ta sõna otseses mõttes muudkui krooksus, puuksus ja rögises. Isend kogu oma jõleduses. Tal oli vist miski õnnetus old, hmmm khmmm oma meheauga khmmkkk. Nii et ta passis seal päevad läbi ja muudkui jõletses. Nüüdseks on ta läind.
Rahvas üldiselt ikak vahetub. Palju hiinlasi vahepeal ja ka hetkel leidub mõni. Ühel ööl aga oli mul nii et oh issand mis toimub. Järsku käis käva fuck, fuck üle koridori ja selline kisa nagu oleks hullumaja patsient lastud lahti. Järgnesid mütsatused ja avastasin hommikul rusika tekitatud kahju seinast. Mingi Auss oli hulluks läind, selgus, et see kutt seal ka enen märatsend.
Väljaski käidud Marili ja Annikaga. Nii et pidu ikka peo järel. Sain ka kuulsas Crowni klubi lõpuks näha. Suur küll, aga mitte midagi väga erilist. Ja mis värk see on - kõikides klubides shorty'd india tüübid muudkui löövad külge ja ei ei paista nende sõnavarasse kuuluvat. See laupäev käisime ka Spice Marketis ja vot sest kohast olen vaimustuses. See oli nii täis ja nii palju inimesi, aga see sisustus. Oeh selline India ja oriendi segu hubase valgustuse ja linnupuuridega. Lihtsalt fantast atmosfäär. Paistab et see nädal ootab mind ees kohe mitme päevane pidutsemine - uskumatu, et ma olen suutnud suht pidutseda miinimum raha ees :D oh mis ihnuskoi.Vahepeal old eriline ehk veel St Kilda festival. Toimus oma nädal ja see oli nii jura. Nati muusikat lasti ja toite pakuti, kuid suht kallis ja tundmatud muusikud.
Tööl iseenesest fantast. Nüüd juures veel päkker Inglismaalt, 18 aastane Sam. Hetkel lahe seltskond ja nalja saab nabani :D nii et lausa kahju lahkuda. Vahepeal oli meil ka tüüp nimega Rob, kes autosid pesnud ja poleerind jne 20 aastat. Sain nii tema kui Anuj käest kiita. Oeh, ma elu parim autopesija. Vihjati, et kui ma tahaks Aussi jääda, sisi oleks isegi nõus sponsorviisatama mind. Aga kujutaksite te ette, et ma jääks Aussi ja peseks mitu aastat autosid. Rikkak see töö ei tee ja suht koonerdama peaks kuigi palk parem kui Eesti õpetajal - elu Aussis kallis siiski. Aga nuh mainiti kohe, et kui ring toob tagasi Melbsi, siis töö ootab mind, mis hea, sest nii tagatis olemas xD ja Anuj parim boss :D tegelt kah - asjalik ja hoolib töötajatest :D
Nii et see vist enamvähem kõik. Vahepeal trippind ka ringi nati: käind teistes linnades rannas, matkamas. Igal juhul avastasin, et tänu car washi lihastele olen väga hea ujuja kohe ja nuh paar kilogi alla võtt sellise tempoga :D
Ahjaaa....koppar saadab aegajalt ikka sõnumeid, on ikka jobu....